Koncernredovisningsekonom till miljardbolag

gazella

Gazella söker nu en Senior Redovisningsekonom med koncernredovisningserfarenhet till ett internationellt bolag med kontor i norrot. I rollen som redovisningsekonom tillhör du bolagets redovisningsavdelning som hanterar samtliga nordiska länders redovisning. Vidare arbetar du med olika projekt och på så sätt medverkar du till att utveckla arbetet inom ekonomifunktionens redovisning. Vi letar för vår kunds räkning efter en person som vill bidra med sina erfarenheter inom ekonomi och som vill arbeta med förbättrings- och förändringsfrågor av rutiner och processer. Tjänsten påbörjas som ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Du hanterar bokslutsarbete, kontoavstämningar samt redovisning för aktuell portfölj.
  • Du genomför analyser i syfte att förbättra och standardisera nya och befintliga processer.
  • Att ta initiativ och bedriva förändringar genom projekt.
  • Meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av att arbeta på finansbolag eller med finansiella produkter.

Erfarenhet

Vi söker dig med 2-4 års kvalificerad redovisningserfarenhet av arbete inom redovisning, controlling eller revision. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt god förståelse och kunskap om redovisningsprinciper. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i Excel samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Personliga egenskaper

För att passa in i rollen ser vi att du har bred erfarenhet av att arbeta med redovisning och på så sätt är van att driva ditt arbete självständigt framåt. Som person är du strukturerad med en förmåga att skapa struktur i en föränderlig miljö. Vidare lägger vi stor vikt vid din analytiska förmåga samt din förmåga att kritiskt granska både ditt och dina kollegors arbete. Slutligen är du utåtriktad och trivs med att arbeta tätt tillsammans med andra

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, emma.visuri-moller@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.