Koncerncontroller till bolag inom cirkulär ekonomi

gazella

Gazella rekryterar nu en Koncerncontroller till vårt klientbolag i Stockholm som bedriver verksamhet inom cirkulär ekonomi med höga tillväxtambitioner. Du kommer att ha en bred nyckelroll i din tjänst som innebär övergripande ansvar för managementrapporteringen samt budget- och forecastprocessen. Rollen är bred och du får möjlighet till stor påverkan i företaget genom att bidra med åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet. Du erbjuds en roll i en föränderlig miljö där det är kort sträcka mellan beslut och handling 

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

 • Management rapportering – månatlig resultatuppföljning och resultatanalys 
 • Utveckling och uppföljning av nyckeltal 
 • Att koordinera och genomföra budget och forecast för koncernen 
 • Lönsamhetsanalys
 • Kassaflödesprognoser
 • Åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet i samarbete med operativa verksamheten 
 • Delaktig i frågor gällande M&A i koncernen (möjliga förvärv, fusioner och carve outs) 
 • Delaktig i strategiarbete och ägare av bolagets operativa modell 
 • Bidra med åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet i samarbete med verksamheten 
 • Delaktig i diverse projekt 
 • Ansvarig för Business Warehouse 

Vem är du?

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande. Du har en god redovisningsbas och det är en fördel om du har erfarenhet även av koncernredovisning. Du har vidare några års erfarenhet som Controller/koncerncontroller. Vi ser gärna att du arbetat i noterade bolag.

Som person är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt då du kommer att ta ett stort eget ansvar i att driva frågor. Rollen är bred, därför behöver du vara prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Du är affärsintresserad samtidigt som du är sifferorienterad. Du kommer att stötta både ledning och affärsverksamheten i rapportering, styrning, redovisning samt Business Case och du kommer att ha många kontaktytor generellt i organisationen. Du är nyfiken, flexibel och orädd, dvs du trivs i en föränderlig miljö och med att våga ifrågasätta och tänka på ett lösningsorienterat och innovativt sätt.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & complianceGazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. 

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Jonathan Sundberg(jonathan.sundberg@gazella.se) och Hugo Bergström (hugo.bergstrom@gazella.se)

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: Jonathan.sundberg@gazella.se