Kategorichef till Retailbolag

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Nu rekryterar Gazella Business Support en driven kategoriansvarig till ett snabbväxande bolag inom detaljhandeln, med kontor i centrala Stockholm. Bolaget behöver stärka upp sin inköpsavdelning med en ytterligare kollega och vi söker dig som brinner för att jobba relations- och säljinriktat och vill arbeta mot deras leverantörer med att utveckla både samarbete och sortiment.

Har du hunnit jobba ett par år med strategiskt inköp och är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan det vara dig vi söker! För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför vid intresse att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

I rollen som Kategorichef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Arbeta med din kategori, i syfte att utveckla och utöka sortimentet.
  • Säkerställa en hög kvalité på produktpresentationer på företagets E-handelsplattform.
  • Ansvarar för analys och actions kopplade till försäljning och lönsamhet inom din kategori.
  • Daglig kommunikation och förhandling med befintliga och potentiella leverantörer.
  • Kampanj, marknadsplanering och siteutveckling tillsammans med marknadsteamet.

Erfarenhet

Vi söker dig som har cirka 3–5 års erfarenhet från inköp eller kategoriansvar i en liknande roll. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller inköp. Du har god vana av att arbeta i och behärskar funktioner som pivot-tabellering och Vlookup i Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en snabbväxande organisation där det händer mycket på daglig basis. Du känner dig bekväm med att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser även gärna att du kan ta stort ansvar över dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du gärna samarbetar med teamet. Som person söker vi dig som är social, relationell och analytisk.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support