Junior Redovisningsekonom till Nordic Morning Group

nordic morning

Gazella rekryterar nu en junior redovisningsekonom till media- och kommunikationsbyrån Nordic Morning Group, som är en av Nordens ledande affärspartners inom datadriven marknadsföring och en del av byrågruppen H&H Group. I denna roll får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö och ta mycket eget ansvar. Detta är en roll som är perfekt för dig med någon form av ekonomiutbildning och som har arbetat något år med ekonomi och vill fortsätta utvecklas för att i framtiden bli en kvalificerad redovisningsekonom.

I rollen som junior redovisningsekonom hos Nordic Morning kommer du arbeta brett med löpande bokföring med ansvar för kund- och leverantörsreskontran samt utläggssystemet. Du deltar även aktivt i utvecklingen av ekonomifunktionens rutiner och processer. Du tillhör ekonomiteamet bestående av 5 personer och rapportering sker till redovisningsansvarig. Vill du fortsätta att utvecklas i din roll som redovisningsekonom och ser fram emot att göra det i en av Nordens största kommunikationskoncerner som befinner sig i en expansiv fas är detta tjänsten för dig.

Vad Nordic Morning Group erbjuder dig

Bolaget står för en nytänkande, kreativ och dynamisk kultur. Medarbetarna sitter i ett modernt kontor i centrala Stockholm och du kommer att erbjudas ett roligt och omväxlande arbete i en stimulerande miljö. Dina framtida kollegor är ett glatt gäng som brinner för ekonomi och har en hög servicenivå. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill.

Din utmaning

  • Ansvara för den dagliga leverantörs- och kundreskontran.
  • Ansvara för faktureringen till kunder.
  • Ansvara för utläggssystemet.
  • Ansvara för cash collection.
  • Arbeta med avstämningar, fakturakontroller samt attesthantering.
  • Ansvara för löpande bankavstämningar.
  • Vara behjälplig med projektredovisning vid behov.
  • Vara behjälplig med diverse ekonomirelaterade frågor.
  • Vara behjälplig i månadsbokslut.
  • Arbeta med projekt för att utveckla och förbättra interna processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig med någon form av utbildning inom ekonomi samt 1-5 års arbetserfarenhet inom ekonomi. Vi ser gärna att du har vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och gillar att ha många kontaktytor. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du har också erfarenhet av att ha arbetat i Excel. Har du erfarenhet av ekonomisystemen Maconomy eller Marathon är det meriterande.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi dig som är kundfokuserad, har ett driv samt mycket gott ordningssinne. Du är noggrann, strukturerad, nyfiken och ansvarsfull som person. För att lyckas i rollen ser vi även att du arbetar proaktivt, har en analytisk förmåga och kan se hur förändringar kan påverka ditt arbete. Det är viktig att du är en teamspelare, tycker om att hjälpa andra och vill bidra med positiv energi. Vi är ett glatt gäng och ser gärna att du har nära till skratt.

Om Nordic Morning Group

Nordic Morning group är ett datadrivet marknadsförings- och tjänsteutvecklingsföretag. Vi är 150 passionerade proffs som driver förändring för de största företagen och varumärkena i Norden. Vårt team finns i Malmö, Stockholm och Helsingfors och tillsammans delar vi passionen för att lösa problem. Nordic Morning ingår i koncernen H&H Group som samlar Sveriges främsta kommunikationskompetens i 15 ledande byråer: Nordic Morning, Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Springtime-Intellecta, Jung Relations, Creo Media Group, BerntzonBylund, Mods, Identx, Involve, Bysted, Wonderland, Savvy, Consilio and Axiom insight. I gruppen arbetar mer än 500 konsulter med att bistå kunder i över tio länder från våra kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Helsingfors och London. Läs mer om Nordic Morning group på deras hemsida: nordicmorninggroup.com

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering