Junior Financial Controller till internationellt tjänstebolag

Junior Financial Controller till internationellt tjänstebolag

Gazella rekryterar nu en lösningsorienterad och kommunikativ person till tjänsten som Junior Financial Controller till ett internationellt tjänsteföretag. För rätt person erbjuds en bred och utvecklande roll där du blir en del av ett controllerteam på huvudkontoret centralt beläget i Stockholm. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har en vilja att utvecklas i din roll i en internationell miljö. I tjänsten kommer både koncernredovisningsarbete samt kvartalsrapportering att vara en del av arbetsuppgifterna och du kommer att arbeta tätt med Senior Financial Controller samt Head of Group Accounting. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med löpande koncernredovisning tillsammans med bolagets Senior Financial Controller samt Head of Group Accounting.
  • Administrera bankbehörigheter samt göra intercompany-avstämningar.
  • Stötta i samt arbeta med kvartalsrapportering samt årsredovisningsarbetet.
  • Sköta daglig kontakt med bolagets shared service center och dotterbolagen inom koncernen.
  • Vara ett bollplank till bolagets Senior Financial Controller samt Head of Group Accounting i diverse frågor.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande. Du har minst ett års erfarenhet av löpande redovisningsarbete där du har arbetat med antingen kund- eller leverantörsreskontra och har fått en förståelse för löpande bokföring. Vi ser även att du gärna har deltagit i bokslutsarbete tidigare. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande. Du är en van användare av Excel och har du tidigare erfarenhet av systemet Navision är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är kommunikativ, driven och noggrann. Du är serviceminded, tar initiativ samt har en problemlösningsorienterad inställning. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en förmåga att behålla lugnet även i mer pressade situationer. Vidare ser vi gärna att du är en teamplayer och en doer som får saker att bli gjorda.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök redan idag via knappen nedan. Ansvarig kontaktperson är Rebecca Benholm – 076 176 01 08.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.