Junior Ekonomiassistent till fastighetsbolag

gazella

Gazella söker nu en junior ekonomiassistent till ett fastighetsbolag med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, där avsikten är att det leder till en överrekrytering efter avslutat uppdrag. Vi söker dig som tidigare jobbat mycket med kundservice och har ett stort systemintresse. Du har en fallenhet för att strukturera, är bra på att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. I denna roll kommer du ingå i ett redovisningsteam på 10 personer. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du är ute efter något långsiktigt.

Är detta något för dig? Vi intervjuar kandidater löpande, så ansök redan idag om du är intresserad!  

Din utmaning

I rollen som ekonomiassistent på detta bolag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

  • Kund- och leverantörsreskontra.  
  • Ansvara för inkommande telefonsamtal och mail. 
  • Samarbete och kontakt med hyresgäster.  
  • Administration kring inkassohantering. 
  • Hantera externa och interna kontakter. 
  • Uppföljning med kunder. 

Bakgrund   

I denna roll ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst 2 års erfarenhet av att jobba med kundservice i någon form och gillar att ha många kontaktytor. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska.  

   

Personlighet 

För att lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann och kommunikativ person som har en hög arbetsmoral. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och uppskattar att arbeta i ett team men klarar även av att jobba självständigt. Du är social, driven och kommer gärna med förslag och idéer för att förbättra rutiner och processer.   

 

Vad Gazella erbjuder dig   

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

   

Ansökan 

Passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen!  Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maja Klint (maja.klint@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.   

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Maja Klint Gazella Interim Accounting