Junior Controller till internationellt bolag i Stockholm

gazella

Vi söker nu en driven Junior Controller till vårt klientbolag i Stockholm City. I tjänsten ingår både controlling och redovisning och detta är en fantastisk chans för dig som är nyexaminerad eller junior ekonom att växa på ett internationellt bolag. Vi söker dig med viss erfarenhet från ekonomirelaterat arbete som är driven och strävar efter att kontinuerligt utvecklas i din roll. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där det finns chans till övergång i en tillsvidareanställning vid uppdragets slut. Vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort, gärna omgående eller inom en månad.

Vi kommer därför att intervjua kandidater löpande, så är du intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Medverka i rapportering, analys och uppföljning av finansiell information.
  • Ansvara för att utföra löpande arbete med bokföring och avstämningar.
  • Stötta redovisningsteamet i arbetet under bokslutsprocessen.
  • Få insikt och medverka i budget- och prognosarbete samt uppföljning av bolagets interna KPI: er.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande som har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter, antingen under eller efter dina studier. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation samt är van vid arbete i Excel.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du är driven och analytisk som person. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta bra både självständigt och i grupp tillsammans med andra. Vi ser också att du är en kommunikativ person som har lätt att knyta nya kontakter.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: jacob.wahlberg@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: