Junior Controller

gazella

Gazella söker nu en Junior Controller till vår kund i centrala Stockholm. Som Junior Contoller på detta tillverkande bolag kommer du ingå i ett team med seniora controllers och ytterligare en Junior Controller. Du kommer få möjlighet att lära dig och utvecklas inom controlling området. Vi söker dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll alternativt någon som har arbetat några år inom redovisning/revision. Är du en analytisk och utåtriktad person med vilja att anta en utvecklande roll på ett bolag med goda karriärmöjligheter? I så fall kan det vara dig vi söker!  

 

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på 12 månader och kommer att tillsättas relativt omgående, vilket kräver att du är tillgänglig inom kort alternativt har 1-2 månaders uppsägningstid. Vi kommer intervjua kandidater löpande, så om du är intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!  

Din utmaning

I rollen som Junior Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Budget- och prognosarbete för ditt affärsområde.
  • Vara behjälplig i sammanställningen av lönsamhetsanalyser. 
  • Resultatgenomgångar med verksamheten. 
  • Följa upp, analysera och hantera avvikelser samt följa upp nyckeltal. 
  • Delta i projektarbete.
  • Arbeta med ad hoc-uppgifter och stötta avdelningen.

Erfarenhet 

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller yrkeshögskola, och med 1-2 års arbetslivserfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom controlling. Du kan även ha några års erfarenhet från arbete inom redovisning/revision och med ett starkt intresse för analys. Du har kunskaper i och grundläggande förståelse för redovisning och är trygg i ditt användande av Excel. Erfarenhet av större affärssystem och BI-verktyg är meriterande. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, både skriftligen och muntligen. 

 

Personliga egenskaper 

Till denna roll söker vi dig som utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt, både självständigt och i grupp. Du är driven, analytisk och positiv som person samt gillar att ha kontakt med olika avdelningar. Vi söker dig som har vilja att lära dig och förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.  

 

Vad Gazella erbjuder dig 

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.   

 

Ansökan 

Har vi fångat ditt intresse? Skicka då in ditt CV till oss via ansök-knappen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Assane Ndiaye som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: assane.ndiaye@gazella.se. 

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!  

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: