Junior Buyer till O’Learys

Gazella Business Support rekryterar just nu en Junior Buyer till O’Learys inköpsteam, som sitter på O´learys Support Office, mitt i centrala Stockholm. O’Learys är på en spännande expansionsresa för att bli Europas främsta företag inom Eatertainment. Som Junior Buyer kommer du ha möjlighet att vara med att stötta och bidra till företagets framtida utveckling av sortiment, erbjudande och lönsamhet. Du kommer tillhöra inköpsavdelningen som ansvarar för kedjorna Harrys och O’Learys, med fokus på deras verksamheters och franchisetagares behov av rätt produkter, tjänster, priser och villkor.

Tjänsten är en projektanställning på 6 månader med goda möjligheter till anställning efter avslutat uppdrag. Är du redo för en utvecklande roll i ett företag på en spännande tillväxtresa? Fortsätt då gärna att läsa!

Vad O´learys erbjuder dig

Som anställd på O´learys blir du en del av en organisation som skapar unika gästupplevelser med mat, dryck, sport och aktiviteter i attraktiva restaurangmiljöer, för att bli det främsta företaget inom Entertainment, där hög energi och möjlighet att påverka genomsyrar både avdelningen och företaget.  Du ges möjlighet att arbeta i en stöttande roll på avdelningen som ansvarar för både Norden och Europa med en internationell prägel för vissa marknader.

Rollen innehåller en bredd inom procurement

  • Löpande kontakt med leverantörer kring priser och alternativ på artiklar, både på nationell och internationell nivå
  • Ta in offerter och göra prisanalyser i Excel
  • Löpande ta fram behovs- och kostnadsanalyser
  • Administrera, uppdatera och arkivera avtal
  • Uppföljningsarbet
  • Ta fram och presentera underlag inför beslut
  • Stötta inköpskollegor och CPO
  • Egna förhandlingar varvas succesivt in utefter din utveckling

Erfarenhet

För att vara framgångsrik i rollen som Junior Buyer hos O´learys ser vi att du har något års tidigare erfarenhet från en administrativ tjänst med liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du har en avslutad gymnasial utbildning. Har du en högskoleutbildning eller YH-utbildning inom logistik/inköp, ser vi det som meriterande. Vidare har du god kunskap i Excel samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du tidigare arbetat i annan roll inom restaurangbranschen, är det ett plus.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en nyfiken person som är noggrann, stresstålig och ansvarstagande. Du har en analytisk förmåga och ett intresse av att förstå vad som driver affär. För att passa in i rollen ser vi att du är prestigelös, driven och tycker om högt tempo. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i team.

Om O´learys

Passionen för mat, dryck, sport och aktiviteter har bidragit till att O’Learys konceptet har blivit ett av Sveriges mest välkända kedjor. O’Learys finns idag i mer än 10 länder utanför Sveriges gränser. Kedjan drivs i kombination av franchiseverksamhet, joint venture och egenägda restauranger med majoritet som franchise. Kedjan omsatte 2019 över 2,2 miljarder SEK.

Harrys restauranger finns på 23 orter från norr till söder i Sverige och med ett nav kring god mat, dryck och hög service. Starka investerare, inkluderat private equityföretaget Altor, ett team av profesionella, dedikerade medarbetare i kombination med framgångsrika franchisetagare har skapat grunden för dagens starka bas och möjliggör nästa steg i expansion.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för tjänsten! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Dahl som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: julia.dahl@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: