Junior Business Controller

gazella

Gazella söker nu en Junior Business Controller till vår kund i Stockholm. Som Business Contoller på detta bolag kommer du ingå i ett team med seniora controllers och få möjlighet att lär dig mer och utvecklas inom området. Vi söker dig som har 1-3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll alternativt arbetat några år inom redovisning/revision eller som Financial Controller. Är du en analytisk och social person med vilja att anta en utvecklande utmaning i en roll på ett bolag med goda karriärmöjligheter? I så fall kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på 12 månader och kommer att tillsättas relativt omgående, vilket kräver att du är tillgänglig inom kort alternativt har 1-2 månaders uppsägningstid. Vi kommer intervjua kandidater löpande, så om du är intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Stödja beslutsfattare och chefer med finansiell kontroll, rapportering och uppföljning.
  • Budget- och prognosarbete för ditt affärsområde.
  • Resultatgenomgångar med verksamheten.
  • Följa upp, analysera och hantera avvikelser samt följa upp nyckeltal.
  • Delta i projekt samt arbeta med ad hoc-uppgifter och projekt på avdelningen.

 

Erfarenhet

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller yrkeshögskola, som efter utbildningen arbetat under 1-3 års tid med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, alternativt arbetat några år inom redovisning/revision och har ett starkt intresse för analys. Du har kunskaper i och grundläggande förståelse för redovisning och är trygg i ditt användande av Excel. Erfarenhet av större affärssystem och BI-verktyg är meriterande. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska, skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi dig som utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt, både självständigt och i grupp. Du är driven, analytisk och positiv som person och har ett kundorienterat mindset och har ett affärstänk i det du gör. Vi söker dig som har vilja att lära dig och förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor. 

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Skicka då in ditt CV till oss via ansök-knappen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: jacob.wahlberg@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: