Junior Business Controller

gazella

Vi söker nu en Junior Business Controller till Gazellas klientbolag som är ett industribolag, med kontor i centrala Stockholm. Till denna roll letar vi efter en driven person med examen inom ekonomi och som har 3-5 års tidigare erfarenhet av business controlling. Rollen innebär främst controlling men vissa redovisningsmoment ingår också. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort och kommer att intervjua kandidater löpande, vi vill därför be dig skicka in din ansökan så fort som möjligt!

Din utmaning

  • Medverka i rapportering, analys och uppföljning av bolagets ekonomiska prestation.
  • Ansvara för uppföljning och analys av verksamheten, inom ett av bolagets affärsområden. 
  • Viss stöttning mot redovisningsteamet under bokslutsprocess. 
  • Få insikt och medverka i budget- och prognosarbete. 
  • Uppföljning av bolagets interna KPI: er.   
  • Bearbeta och analysera större datamängder i Excel. 

Erfarenhet 

Vi söker dig med akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande och minst tre års erfarenhet av Business Controlling, antingen under eller efter dina studier. Du utrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt är van vid att använda Excel.

Personliga egenskaper  

Vi söker dig som är driven, analytisk och hjälpsam. I ditt arbete har du ett strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta bra både självständigt och i grupp. För att lyckas i rollen ser vi också att du är en kommunikativ person som har lätt att knyta nya kontakter.

Vad Gazella erbjuder dig  

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ladda upp ditt CV för denna tjänst! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: jacob.wahlberg@gazella.se.   

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscherÄr du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!  

 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: