Junior BI Specialist

gazella

Gazella rekryterar nu en engagerad och driven Junior BI Specialist till internationellt tillväxtbolag. Till den här rollen söker vi dig med teknisk kompetens och stort intresse för system. Du kommer agera stöd till chefer och ledningsgrupp genom att säkerställa data och tillhandahålla underlag till analyser och affärsbeslut. Du kommer också arbeta med utveckling och förbättring av rapporter i Power-BI. Tjänsten innebär samarbete med flera delar av organisationen och du rapporterar direkt till Head of FP&A. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm med möjlighet till hybridarbete.

Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

I rollen som Junior BI Specialist på detta bolag kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Arbeta tätt med business control och chefer för att stötta vid genomförandet av analyser samt sätta upp KPIer och rapporter.
  • Ta fram underlag för bättre affärsbeslut till den affärsdrivande organisationen.
  • Självständigt driva utveckling och förvaltning av Power-BI samt driva projekt relaterat till informationsförsörjning.
  • Samarbete samt kravställning gentemot data scientist teamet.
  • Delta i forum och projekt utifrån analys och uppföljning i BI-verktyget.

Erfarenhet

Vi söker dig med en relevant akademisk examen samt 1–3 års likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har gedigen förståelse för ekonomisystem samt erfarenhet av verktyg för analys och visualisering av data, meriterande om tidigare arbetat i Power Bi samt kunskap i SQL. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i föränderliga miljöer i en internationell organisation och har förmågan att snabbt kunna agera på olika utmaningar som kan uppstå på en tillväxtresa. Koncernspråket är engelska, vi ser därför att du kan uttrycka dig väl på både engelska samt svenska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du som person affärsorienterad, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Vi ser att du har en stark drivkraft och social kompetens. Du tycker om att arbeta i grupp och nå fram till insikter tillsammans med kollegor men har samtidigt förmåga att strukturera, prioritera och leda dig själv. Det är viktigt att du är en förtroendegivande person som värdesätter att tydliggöra resonemang för att nå lösningar och bidra till förbättring.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst på Gazellas hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson som är ansvarig rekryterare för denna tjänst stina.carlsson@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering