Junior Accountant till tillväxtbolag

gazella

Gazella rekryterar nu en Junior Accountant till internationell aktör inom Life Science, men kontor i Solna, Stockholm. Vi söker dig som med några års erfarenhet av ekonomi med stora ambitioner att utvecklas. I detta tillväxtbolag får du som junior redovisningsekonom möjlighet att vara med  i  bolagets spännande tillväxtresa och vi söker dig som är analytisk, lösningsorienterad och ser en långsiktig karriär på bolaget. Du kommer arbeta i ett team av tre och vara den svenska finanschefens högra hand. Med en lösningsorienterad inställning till arbetet ges du stort utrymme till egna initiativ. Din arbetsroll är bred och kommer innefatta bland annat bokslutsarbete, årsredovisning, moms, skatt och rapportering.

På bolaget arbetar ett 40-tal medarbetare, i olika avdelningar och från olika bakgrunder. Organisationen har stora expansionsplaner och man lägger mycket resurser på produktutveckling. Kulturen är öppen, prestigelös och medarbetarna har ett brinnande intresse för bolaget och branschen. Det finns goda utvecklingsmöjligheter . Då moderbolaget finns i Tyskland  behöver du  ha goda kunskaper i engelska.

Din utmaning

I rollen som Jr Accountant kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

  • Månads, – kvartals, och årsbokslutsarbete
  • Delaktig i årsredovisningen
  • Balansavstämningar
  • Moms och skatt
  • Rapportering

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen och några års arbetslivserfarenhet av reskontra och bokslutsarbete. Du är systemintresserad, med god vana att arbeta i Excel. Har du erfarenhet av SAP är detta ett plus, men inget krav. Du har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift. 

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett starkt ägandeskap för ditt arbete. Du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och tar ansvar för att leveransen håller deadlines och har hög kvalitet. Vidare är du strukturerad, noggrann och har förmåga att vända problem till utmaningar. För att trivas i rollen tror vi också att du är ambitiös, har ambition att utvecklas och ser värdet i att skapa långsiktiga relationer.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Pauline Mann