Junior Accountant till attraktivt retail-bolag

Junior Accountant till attraktivt retail-bolag

Vi söker nu en Junior Accountant till ett attraktivt retail-bolag med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en driven och ansvarsfull person till denna tjänst där man kommer att kombinera löpande redovisningsarbete med ansvar i att stötta mer seniora medarbetare i deras uppgifter och därmed får delta i ett brett ekonomiarbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår fram till december med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning. Skicka in ditt CV redan idag då starten för uppdraget redan startar sista veckan i juni eller tidigare utefter överenskommelse.

Din utmaning

  • Utföra löpande arbete med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor.
  • Bokföra betalningar och hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Sammanställa faktura- och bokföringsunderlag i Excel.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst två års arbetserfarenhet ifrån arbete på ekonomiavdelning som butiksekonom, junior redovisningsekonom, ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Du har grundläggande kunskaper och förståelse för processerna på en redovisnings- och ekonomiavdelning och erfarenhet från arbete med bankavstämningar och gärna processen för leverantörsreskontra.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är proaktiv, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. I ditt arbete har du lätt för att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Sofia Lundgren.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: