Interim senior redovisningsekonom

gazella

Gazella söker en interim senior redovisningsekonom med erfarenhet från hela bokslutsprocessen. Kunden är en internationell aktör som består av 35 bolag. Du kommer att tillhöra kontoret i Danderyd, Stockholm, där du kommer arbeta tillsammans med trevliga och positiva medarbetare av varierande åldrar och bakgrund. Du kommer också ha möjlighet att arbeta på distans. Du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag och rapporterar till Head of Accounting.

För att snabbt kunna sätta dig in i rollen bör du ha erfarenhet av att ha arbetat som konsult sedan tidigare. Uppdraget väntas pågå fram till i april med start omgående. Vi kommer därför intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av rollen – ansök redan idag!

Din utmaning

I rollen som interim senior redovisningsekonom, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Bokslut
  • Löpande redovisning
  • Sammanställning av reskontra
  • Intercompany-rapportering
  • Moms och skatt
  • Balansavstämning
  • Ad-hoc uppgifter som kan dyka upp på ekonomiavdelningen samt vara utvecklingsstöd åt dina medarbetare

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

pama