Interim Redovisningsspecialist till Retail-bolag

gazella

Gazella söker nu en Interim Redovisningsspecialist till ett internationellt Retail-bolag. Bolaget är börsnoterat och ledande inom Retail, med goda utvecklingsmöjligheter! Som Interim Redovisningsspecialist arbetar du bland annat med löpande redovisning, upprättande av månads- och årsbokslut, rapportering samt processutveckling. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med god chans till tillsvidareanställning, på sikt även möjlighet att utveckla sitt ledarskap. Meriterande med tidigare erfarenhet av SAP och börsnoterade bolag. Bolaget erbjuder även ett hybridkontor vilket ger dig möjligheten att arbeta på ett flexibelt sätt.

Din utmaning

I rollen som redovisningsspecialist kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Löpande redovisning samt självständigt ansvara för upprättande av månads- och årsbokslut, årsredovisning och rapportering.
  • Upprätta redovisning av moms, skatt samt kontakt med externa parter.
  • Hantera uppföljning och analys av områden inom affärsverksamheten.
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt, effektivisera processer och rutiner samt diverse ad-hoc uppgifter inom området.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell (elsa.toorell@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Toorell Gazella Interim Accounting