Interim Redovisningschef

gazella

Gazella söker för vår kunds räkning nu en redovisningschef till vår kund som är i en expansiv tillväxtfas. Vi söker dig som har 5-10 års bakgrund inom redovisning eller controlling. Är du en affärsmässig, proaktiv person med en strategisk förmåga att leda och fördela arbetet på redovisningsavdelningen? Då kan det vara dig vi söker!

Detta är ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning. Bolaget är beläget i centrala Stockholm. Vi ser gärna att du är tillgänglig relativt omgående och kommer att intervjua kandidater löpande för tjänsten, så om det låter intressant – skicka in ditt CV till oss redan idag via ansök-knappen!

Din utmaning

I rollen som interim redovisningschef kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering.
  • Leda, planera och strukturera redovisningsarbetet inom gruppen.
  • Agera proaktivt i beslut för att möjliggöra fortsatt utveckling och tillväxt av bolaget.
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering.
  • Vara drivande i effektiviseringsprojekt samt utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen.
  • Arbeta med regelverk såsom IFRS och K3.
  • Hantera kvalificerade frågeställningar avseende skatter och moms.
  • Ansvara för upprättandet av årsredovisning samt deklarationer.
  • Hantera interna kontakter såväl som med myndigheter och revisorer.

Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll där du arbetat operativt med redovisning, rapportering, bokslut, årsredovisningsarbete samt utveckling av processer och rutiner. Du har en akademisk examen samt erfarenhet ifrån kvalificerat redovisningsarbete. Vidare är det meriterande om har en bakgrund inom revision. Du uttrycker dig väl skriftligt och muntligt, på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en kommunikativ, driven och flexibel person som är trygg i att ta större ansvar. Vi ser gärna att du haft personalansvar och har vana för att leda en grupp. Du har en förmåga att snabbt fatta beslut och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du inte rädd för förändringar och har ett öga för detaljer.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Känner du igen dig? Skicka in ett CV redan idag via ansök-knappen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Felicia Bylund som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: felicia.bylund@gazella.se.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Felicia Bylund Gazella Interim