Interim Junior Business Controller & Junior Financial Controller

gazella

Gazella söker just nu både juniora Business Controllers och juniora Financial Controllers till flera av våra spännande klientbolag. Har du något års erfarenhet av redovisning och vill ta nästa steg mot en Controller roll? Då kan detta vara något för dig!

Vi på Gazella arbetar med interim och rekrytering inom ekonomi och hjälper ledande företag, av varierande storlek, i flertalet olika branscher med att hitta nya medarbetare. Genom att gå med i Gazellas nätverk, kan vi arbeta åt dig för att matcha dig med rätt företag, där vi tar hänsyn till dina önskemål om arbetsuppgifter, geografisk placering och annat som kan göra din arbetstillvaro bättre.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande till dessa tjänster. Skicka in ditt CV så fort som möjligt!

Arbetsuppgifter

Som Junior Business Controller & Junior Financial Controller i dessa roller kommer du att arbeta med:

  • Intern och extern rapportering.
  • Säkerställa siffror i såväl resultat- som balansräkning vid rapportering och bokslut.
  • Delaktig vid upprättande av månadsbokslut och kvartalsrapporteringar samt vid årsredovisning.
  • Budget- och prognosarbete.
  • Lönsamhetsanalys, utveckling och förbättring av KPI:er och processer.
  • Finansiell uppföljning för verksamheten.
  • Analysera data och ta fram nyckeltal för olika delar av verksamheten.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell ( elsa.toorell@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Toorell Gazella Interim Accounting