Interim Group Controller

gazella

Gazella söker nu en Group Controller för ett konsultuppdrag med start i början av februari som kommer fortlöpa hela 2022. Vår kund befinner sig i Södra Stockholm och är ledande inom sin bransch. Det finns även goda möjligheter för en överrekrytering vid uppdragets slut, då företaget befinner sig i en kraftig tillväxtresa.

Detta är en gyllene möjlighet för dig som jobbar som Business Controller idag och vill ta klivet för att få möjlighet att jobba på gruppnivå hos ett ledande företag som genomgår många förändringar.

Din utmaning

  • Delta i den övergripande budgetprocessen för respektive affärsområde
  • Vara delaktig i styrelserapportering
  • Bokslutsarbete
  • Delta i analysarbetet för att öka lönsamhet, samt genomförande av diverse ad-hoc analyser
  • Samarbeta med resten av teamet i digitaliseringsprojekt inom BI-lösningar
  • Vara involverad och drivande i det fortsatta arbetet med att utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner samt andra ad-hoc uppgifter inom ekonomifunktionen

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som jobbat som Business Controller i minst 3 år och har en bakgrund inom redovisning. Därutöver är du en avancerad användare av Excel samt har flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett flexibelt arbetssätt som präglas av nyfikenhet och ett öppet sinne för förändringar. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och självgående i din roll samtidigt som du alltid sätter laget före jaget. Vi ser även att du är prestigelös och lösningsorienterad och vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla verksamheten och dig själv. Vidare är du en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en social roll där du får chans att ha ett stort kontaktnät.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Skicka in din ansökan till oss på Gazella! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: daniel.wessberger@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: