Interim ekonomichef till bolag i centrala Stockholm

Interim ekonomichef till bolag i centrala Stockholm

Gazella söker nu en prestigelös och tillförlitlig ekonomichef till ett nytänkande och snabbt växande klientbolag med kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6–9 månader med start under våren. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra budget- och prognosarbete samt likviditetsanalyser.
  • Ansvara för att utveckla mer affärsorienterade processer för ekonomisk styrning inom organisationen.
  • Agera bollplank mot andra avdelningar i affärsnära frågor med syfte att utveckla affären.
  • Inneha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomifunktionen.
  • Ansvara för bolagets finansiella och legala rapportering.
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering.
  • Inneha ett övergripande ansvar för de olika bolagens redovisning och administration.
  • Personalansvar för upp till 5 personer.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen inom redovisning eller finansiering. Du har minst fem års erfarenhet från kvalificerat arbete på liknande positioner och goda kunskaper i redovisning, rapportering och ekonomistyrning. Du trivs i en ledande position och har erfarenhet från tidigare ledarroller. Professionella färdigheter inom MS Officepaketet är ett krav. Du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som analytisk, noggrann och flexibel. Du är strukturerad, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är resultatorienterad och kommunikativ vilket underlättar när du förmedlar mål och förväntningar till medarbetarna i gruppen. Du är hjälpsam, lyhörd och coachande, vilket bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via Ansök-knappen! Ansvarig kontaktperson är Elin Vingeskog.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: