Interim Business Controller

gazella

Gazella söker nu en Interim Business Controller till ett internationellt bolag med kontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du arbeta mycket nära verksamheten och vara med och bidra till ökat fokus på effektiviseringar och kostnadsmedvetenhet. Du kommer även vara ansvarig för arbetet med att implementera, utveckla och följa upp budget. Är du en analytisk och social person med vilja att anta en utvecklande utmaning i en roll på ett snabbt växande och spännande bolag? I så fall kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig över ca 6 månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Vara ansvarig för bolagets prognos och budgetprocess.
  • Rapportering, analysering och uppföljning av ekonomiska utfall.
  • Ta fram och förbättra de finansiella analyserna samt utveckla rutiner och processer.
  • Identifiera och bidra till ökat fokus på effektiviseringar och kostnadsmedvetenhet.
  • Upprätta ekonomiska kalkyler och ta fram beslutsunderlag
  • Vara support till övriga organisationen i ekonomiska processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, antingen från universitet eller yrkeshögskola, som efter utbildningen arbetat under 5-8 års tid med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, företrädesvis som Business Controller. Du har kunskaper i och grundläggande förståelse för redovisning och vi ser även gärna att du har ett systemintresse. Du har goda kunskaper i Excel och talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är analytisk, pedagogisk och affärsorienterad. Vidare är du är en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en social roll där får chans till ett stort kontaktnät och uppskattar att knyta många nya kontakter. I rollen krävs det även att du på ett fokuserat och ansvarsfullt sätt arbetar mot högt uppsatta mål, såväl självständigt som i team.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: jacob.wahlberg@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: