Interim Business Controller till Välkänt Retailbolag

Interim Business Controller till Välkänt Retailbolag

Gazella söker nu en affärsnära business Controller till ett FMCG-bolag i förändring Stockholm. Du kommer att ingå i ett team med controllers och arbeta med uppföljning av en del av bolagets försäljning och logistik-relaterad analys. Vi vill träffa en analytisk och social person med vilja att anta en utvecklande utmaning. Vi söker dig som kan börja omgående. Tjänsten är ett konsultuppdrag på mellan 6-12 månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för löpande arbete med budgetering och prognoser med koppling till försäljningen, analys av produktmarginaler och hastighetsomsättning av lager
  • Genomföra vecko- och månadsvis uppföljning av affärsenheter samt upprätta försäljningsrapporter
  • Självständigt genomföra intäktsanalyser med presentation av förbättringsmöjligheter
  • Ansvara för att utföra kostnadsuppföljning med presentation av effektiviseringsförslag
  • Ha kontakt med affärsenheternas chefer
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen

Erfarenhet

Vi söker dig som under 5-7 års tid arbetat med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, företrädesvis som Business Controller på ett detaljhandelsbolag / bolag inom retail direkt till konsument. Det är meriterande om du har redovisningskunskaper i grunden. Vi söker dig med goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, analytisk och positiv. Ditt arbete utför du noggrant och ansvarsfullt och det krävs att du har förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig med viljan att lära sig och förmågan att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Anna Wallenberg.

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: