Interim Bolagsekonom till fastighetsbolag i Stockholm City

Interim Bolagsekonom till fastighetsbolag i Stockholm City

Vi söker nu en bolagsekonom till ett fastighetsbolag med centralt kontor i Stockholm City. I tjänsten ingår ansvar för att sköta redovisningen för ca 20 bolag i en miljö som präglas av frihet under ansvar. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 5 månader och vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt ansvara över redovisningen för ca 20 bolag.
  • Utföra månads- och kvartalsavstämningar samt resultatuppföljning på bolagsnivå.
  • Genomföra momsavstämning och momsdeklaration för bolagen.
  • Upprätta den löpande bokföringen och utföra kontoavstämningar.
  • Agera kontaktperson vid frågor rörande koncernbolagen.
  • Vara delaktig i förbättringar och effektiviseringsprojekt på avdelningen.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet från arbete med kvalificerad fastighetsredovisning. Du har arbetat brett med redovisning och har goda kunskaper och erfarenhet av allt ifrån löpande bokföring till att ha medverkat vid bokslut. Tidigare erfarenhet från arbete på fastighetsbolag, upprätta årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklaration är ett krav. Du är även en van användare av Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och positiv. I ditt arbete är du ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad. Du är flexibel och har förmågan att hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är även kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen. Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: