Inköpsspecialist

gazella

Nu söker vi dig som hunnit jobba ett par år med inköp och är redo för nästa utmaning i karriären! Vi hjälper vår kund inom FMCG att hitta deras nästa inköpsspecialist. Hit välkomnas du till ett bolag i stark tillväxt och vi söker därför dig som, likt dem, drivs av att arbeta i en snabbrörlig miljö med engagerade kollegor. Detta är en direkt rekrytering och vi kommer intervjua kandidater löpande.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Daglig kommunikation med befintliga leverantörer.
  • Ansvara för det dagliga inköpsflödet.
  • Kunna hantera stora flöden från producent till distribution inom dagligvaruhandeln.
  • Stötta i arbetet gällande utvärdering av befintliga leverantörer samt hitta lösningar för ökat samarbete.
  • Jobba med forecast och att sätta strategi för det framtida inköpsprocesser.

 

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik som har god erfarenhet av att ha jobbat med inköp sedan tidigare. Vi ser också att du har god vana av arbete i ERP-system och jobbar obehindrat med Excel som verktyg i det dagliga arbetet. Tidigare arbete inom FMCG eller livsmedelsbranschen är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en snabbväxande organisation och att arbeta i ett företag med högt tempo och förändring. Som person är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta datadrivet och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt är en teamspelare av rang! Du talar flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support