Inköpare till Social Eatertainment Group

socialeat

Gazella rekryterar en inköpare till Social Eatertainment Group, franchisegivare för de välkända koncepten O’Learys, Harrys och SingSing Karaoke. Nu söker vi efter dig som har förhandlingserfarenhet direkt från restaurang- och nöjesbranschen med kedjedrift eller hos grossist/producent eller retail. I rollen som inköpare på detta bolag kommer du att arbeta brett för att bidra till företagets framtida utveckling av sortiment, erbjudande och lönsamhet och tillhöra kontoret i Stockholm, som ligger ljusa och trevliga lokaler i Vasastaden.

Som anställd hos Social Eatertainment Group kommer du vara en nyckelspelare i verksamhetens expansionsresa och kommer arbeta operativt samt strategiskt med ett brett inköpssortiment. Du ingår i Procurement teamet som ansvarar för kedjornas leverantörsavtal med villkor på tjänster och produkter för respektive koncept. I teamet om fem personer har du förutom löpande leverantörskontakter ett tätt samarbete med kollegor på daglig basis – drift, food & beverage, marknad, koncept och ekonomi. Företagets fokus är på verksamheternas och franchisetagares behov för att kunna skapa de bästa gästupplevelserna och att ha en hållbar och lönsam verksamhet.

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som inköpare kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak vara:

  • Löpande kontakt med leverantörer kring priser och alternativ på artiklar, både på nationell och internationell nivå.
  • Offerthantering och förhandling.
  • Analyser och kalkyler: Löpande ta fram behovs- och kostnadsanalyser och presentera beslutsunderlag.
  • Administration kring dina kategoriers avtal inklusive uppföljningsarbete.
  • Löpande kommunicera till drift och franchisetagare på digitalt extranet.
  • Vara del i avdelnings utveckling och implementering av bland annat processer och nyheter.

Erfarenhet

Vi söker dig som har ett genuint driv för affärer, är analytisk och har en nyfikenhet för verksamhetens framgångsrika koncept. Du kommer att ansvara för hela kedjan från planering till leverans, därav ser vi att du har erfarenhet av operativt såväl som strategiskt inköp från en liknande bransch. För att axla rollen som inköpare krävs goda kunskaper i Excel där du enkelt kan få fram kalkyler och summera resultat. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Ett stort plus är om du har erfarenhet av Power Bi eller om du har yrkesvana från Foodservice/restaurang.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll tror vi att du är orädd, nyfiken och van att förhandla med olika nivåer. Du har lätt för att arbeta strukturerat under högt tempo, trivs med att samarbeta likväl som analysera på egen hand. Hållbarhet är en parameter Social Eatertainment Group arbetar kontinuerligt med och önskar att du vill bli en viktig del av. Självklart är det uppskattat om du har ett intresse för mat och dryck!

Om Social Eatertainment Group

Social Eatertainment Group ägs av starka investerare, inkluderat private equityföretaget Altor. Ett team av professionella, dedikerade medarbetare i kombination med framgångsrika franchisetagare har skapat grunden för dagens starka koncept och verksamheter. Laget på Socail Eatertainment Group består idag av drygt 45 personer som sitter på kontoret som ligger i Vasastaden. Social Eatertainment Group är på en spännande expansionsresa med mål om att bli Europas främsta företag inom Eatertainment, med gästupplevelsen i fokus.

Verksamhetsområden:

O’Learys grundades 1988 i Göteborg, Sverige, och idag har kedjan drygt 100 enheter och med basen i Norden. Konceptet erbjuder en fullständig eatertainment-upplevelse med en kombination av sport, sociala spel och aktiviteter och amerikanskinspirerad mat i välkomnande Boston-miljö.

Harrys grundades 1993 I Falkenberg och är den naturliga mötesplatsen för god service, mat, dryck i en inramning av stämning av skön musik och kanske något spontant firande. Eatertainment på Harrys vis som alltid har en lokal tvist.

Sing Sing grundades 2017 i Göteborg som en av Sveriges första karaokebar med privata rum. Det blev en omedelbar hit med högt tryck på gäster och Sing Sing blev snabbt en självklar pjäs i Göteborgs natt- och kulturliv. Sing Sing Karoke har utvecklats under 2021- 2022 och nu med asiatisk street food och en kalas-destination som passar alla.

Läs mer på Social Eatertainment Groups hemsida: https://socialeatertainmentgroup.com/

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Social Eatertainment Group med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren på ( elsa.dahlgren@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella