Inköpare till PAN Trading Machinery AB

Gazella Business Support rekryterar nu en Inköpare till Pan Trading Machinery AB och Pan Rental. I jobbet som Inköpare på PAN kommer du få arbeta i en bred, utvecklande och varierande roll och inneha övergripande ansvar för inköp av tillbehör och utrustning på bolaget. Du kommer bli en del av ett härligt team, där man både på egen hand och tillsammans hjälps åt för att nå företagets långsiktiga mål.

PAN har sedan 1992 levererat kvalitativa och tillförlitliga anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning till små och stora företag inom hela bygg- och anläggningssektorn. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber därför dig som är intresserad av tjänsten att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Beställa, ta emot och fördela inköpta tillbehör och utrustning till våra servicetekniker, säljare och externa kunder.
  • Kravställning mot leverantörer och utmana prissättning vid inköp.
  • Administrativ hantering av inköpsorder, serviceorder och fakturering.
  • Ansvara för varulagret.

Erfarenhet

Till denna roll letar vi efter dig som tidigare arbetat med inköp och administration i en liknande roll. För att lyckas rollen ser vi även att du har ett genuint teknikintresse, har vana av att arbeta digitalt och är en person som känner sig bekväm i sociala sammanhang. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du är van att arbeta i MS Office-miljö och trivs med administrativa arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en nyfiken och prestigelös person som har en förmåga att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter samtidigt, där du gärna tar egna initiativ. I denna tjänst förväntas du vara lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina kollegor, så de kan utvecklas och bli ännu mer framgångsrika i sitt arbete. Vi söker därför dig som i ditt arbete gärna delar med dig av dina erfarenheter, är öppen för feedback samt är inspirerande, coachande och en allmänt god förebild för övriga medarbetare.

Pan Trading Machinery AB

Pan Trading grundades 1992 och erbjuder idag kvalitativa och tillförlitliga anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning till små och stora företag inom hela bygg- och anläggningssektorn. Pan Tradings högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med deras kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom branschen. I nybyggda lokaler i Kungsängen hittar du deras kontor och där lagerför de även regelbundet ca. 150 av de mest efterfrågade och tillförlitliga maskinerna på marknaden. Läs mer om PAN Trading på deras hemsida https://pantrading.com/,

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera sitt CV för denna tjänst! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sverker Nyman (sverker.nyman@gazella.se), som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: