Inköpare till Pan Trading Machinery AB

Gazella Business Support rekryterar nu en Inköpare på Pan Trading Machinery AB. Pan Trading har sedan 1992 levererat kvalitativa och tillförlitliga anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning till små och stora företag inom hela bygg- och anläggningssektorn. Som Inköpare arbetar du i en utvecklande och varierande roll och har det övergripande ansvaret för inköp av reservdelar. Kontoret ligger i nybyggda lokaler i Kungsängen och du kommer att ingå i ett härligt gäng där man både på egen hand och tillsammans hjälps åt för att nå företagets långsiktiga mål

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

Rollen som inköpare på Pan Trading Machinery Ab är varierande, dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Beställa, ta emot och fördela inköpta reservdelar, tillbehör och utrustning till våra servicetekniker, säljare och externa kunder.
  • Kravställning på leverantörer och utmana prissättning vid inköp.
  • Administrativ hantering av inköpsorder, serviceorder och fakturering.
  • Ansvar för varulagret.

Erfarenhet

Till denna roll finns det inget krav på att ha tidigare erfarenhet av reservdelar till entreprenadmaskiner, men vi tror att du måste ha ett genuint teknikintresse för att lyckas i din roll. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt samt är van vid att arbeta digitalt och är bekväm i sociala sammanhang. Du är även van att arbeta i MS Office-miljö.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en nyfiken och prestigelös person som uppskattar att arbeta administrativt, gärna tar egna initiativ och har en förmåga att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att ta emot andras. I rollen förväntas du vara lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina kollegor, så att även de blir framgångsrika i sitt arbete. Som person är du positiv, coachande och en allmänt god förebild.

Pan Trading Machinery AB

Pan Trading grundades 1992 och erbjuder idag kvalitativa och tillförlitliga anläggningsmaskiner, tillbehör, reservdelar och rivningsutrustning till små och stora företag inom hela bygg- och anläggningssektorn. Pan Tradings högsta prioritet är att etablera långsiktiga och professionella relationer med deras kunder för att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för yrkesverksamma inom branschen. På hemsidan: pantrading.com kan du ta reda på mer om Pan Tradings historia, företagsfilosofi och mer.

Ansökan 

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) på Gazella Business Support, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support