Inköpare till bolag inom FMCG

gazella

Har du hunnit jobba ett par år med inköp och är redo för nästa utmaning i karriären? Vi hjälper nu vår kund inom FMCG att hitta deras nästa inköpare. Hit välkomnas du till ett bolag i stark tillväxt och vi söker därför dig som, likt dem, drivs av att arbeta i en snabbrörlig miljö med engagerade kollegor. Du kommer initialt gå in som konsult under sex månader, med mycket goda chanser till en överrekrytering efter uppdragets slut.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Daglig kommunikation med befintliga leverantörer.
  • Ansvara för inköp i stora flöden från producent till distribution inom dagligvaruhandeln.
  • Stötta i arbetet gällande utvärdering av befintliga leverantörer samt hitta lösningar för ökat samarbete.
  • Jobba med forecast och att sätta strategi för det framtida inköpsprocesser.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik som har god erfarenhet av att ha jobbat med inköp sedan tidigare. Vi ser också att du har god vana av att arbeta i ERP-system och jobbar obehindrat med Excel som verktyg i det dagliga arbetet. För att trivas i rollen tror vi att du med fördel jobbat inom FMCG eller liknande bransch tidigare och därav har vana av stora inköpsflöden.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en snabbväxande organisation och att arbeta i ett företag med högt tempo och förändring. Som person är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta datadrivet och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter samt är en teamspelare av rang! Du talar flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig

Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support