Initiativtagande Accounting Manager till Net Insight

Initiativtagande Accounting Manager till Net Insight

Gazella söker nu en driven och nyfiken Accounting Manager till techbolaget Net Insight. Bolaget är ledande inom mediaindustrin med fler än 500 kunder och etablering i över 60 länder. Net Insight driver även verksamhet i USA, Singapore och England samt är noterade på Nasdaq Stockholm. Som Accounting Manager har du personalansvar för fyra personer och övergripande samt operativt ansvar för redovisningsarbetets alla beståndsdelar. I arbetet ingår även utveckling av nuvarande processer och strukturer på ekonomifunktionen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Solna Business Park där du ingår i ekonomiavdelningen som består av nio personer och du rapporterar till bolagets Head of Group Financial Control. Till denna roll söker vi en erfaren redovisningsekonom som vill vidareutveckla sina kunskaper på en arbetsplats med internationell prägel.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Vad Net Insight erbjuder dig

Förutom det övergripande redovisningsansvaret får du möjlighet att utvecklas inom IFRS, konsolidering och extern rapportering på ett internationellt börsnoterat bolag, där tid ges för att utveckla och lära upp medarbetarna. Du får chansen att leda ett engagerat team som har roligt på jobbet. På Net Insight har du möjlighet att göra skillnad då de alltid är öppna för nya idéer och förbättringsförslag. Du erbjuds en härlig arbetsmiljö i ett nytt och fräscht kontor beläget i Solna Business Park och kollegor som brinner för att utveckla mediaindustrin. Arbetet varvas med roliga aktiviteter som organiseras regelbundet i form av AW, hälsoveckor, gemensamma frukost mm.

Din utmaning

  • Ansvara för den löpande redovisningen samt månads- och årsbokslut.
  • Koordinera, följa upp och driva bokslutsprocessens arbete framåt genom att fungera som kravställare samt stötta övriga medarbetare inom ekonomiavdelningen.
  • Driva projekt som syftar till att förbättra och utveckla bolagets interna rutiner och processer inom redovisning och bokslutsprocessen samt ansvar för bolagets ekonomisystem.
  • Övergripande ansvar för upprättandet av moms- och skattedeklarationer.
  • Ansvara för kommunikation med interna och externa parter såsom redovisningsbyrå för utländskt bolag.
  • Delaktig vid den externa rapportering enligt IFRS, konsolidering och transfer pricing med utökat ansvar på sikt.

Erfarenhet

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomifunktion, gärna i en bred redovisningsroll, eller inom revision. Vi ser även att du är van vid att ta en ledarroll med en förmåga att utveckla och leda en grupp. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av lagerredovisning och systemet Jeeves. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från att strukturera rapporteringsprocesser och trivs med att arbeta i en organisation under förändring. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har flytande kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är lösningsorienterad, pedagogisk och nyfiken samt att du har en hög social kompetens. Du är trygg i dig själv samt i din arbetsroll och vågar samt har viljan att utmana befintliga strukturer och metoder. Du ser dig själv i en ledarroll och antar den utmaningen med engagemang. Vidare ser vi gärna att du har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker samt tar initiativ till projekt.

Net Insight

Net Insight är en global ledare inom medianät, resursoptimering och strömningslösningar. Med mer än 20 års erfarenhet är Net Insight idag en pålitlig och betydelsefull partner till kunderna. Net Insight driver utvecklingen av medieindustrin i en uppkopplad värld där teknologin möjliggör sömlösa möten mellan de som producerar, distribuerar och konsumerar innehåll – oavsett geografisk plats, tekniska resurser och distributionsnätverk. Med djup kunskap och insikt om branschen, genuint kundfokus och världsledande innovativ teknologi, gör Net Insight det enklare att skapa och leverera bättre innehåll på ett mer pålitligt och kostnadseffektivt sätt. Net Insight drivs av idén att allt alltid kan göras smartare, för både dess kunder och kundens kund.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: