HR-administratör till ledande företag i centrala Stockholm

HR-administratör till ledande företag i centrala Stockholm

Vi söker nu en HR-administratör med 1-3 års erfarenhet till vår kund i centrala Stockholm, för ett konsultuppdrag på minst sex månader med start omgående och möjlighet till överrekrytering. Du kommer att tillhöra ett team på sex personer och stötta HR-specialisterna i deras dagliga arbete. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Stötta chefer och medarbetare i HR-frågor.
  • Hantera anställnings- och rekryteringsadministration.
  • Vara behjälplig vid förberedelse och uppföljning av medarbetarundersökningar och projekt inom HR.
  • Uppdatering av persondata i företagets system.
  • Vara delaktig i att förbättra rutiner och processer för HR.
  • Ha kontakt med anställda i organisationen och besvara HR-relaterade frågor.
  • Adhoc arbete.

Erfarenhet

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en god serviceanda och trivs att jobba i team. Du talar flytande svenska såväl som engelska. Meriterande om du har en utbildning inom personal/HR.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en prestigelös, kommunikativ och nyfiken. Som person är du ansvarsfull, positiv och energisk och tycker det är kul med personalfrågor. Du trivs i en händelserik miljö och att hjälpa dina kollegor.

Gazella Business Support

Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.

Ansökan

Ansök via Ansök-knappen. Ansvarig rekryterare är Daniel Wessberger.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: