Head of Accounting till Finansbolag

Head of Accounting till Finansbolag

Gazella söker nu en Head of Accounting till vårt kundföretag, verksamt i den finansiella sektorn. Bolaget befinner sig just nu i en organisatorisk förändringsfas och söker en konsult som under minst ett halvår kan axla rollen som Head of Accounting. Som Head of Accounting har du personalansvar för en mindre grupp redovisningsekonomer och du erbjuds en rolig och utmanande roll full av möjligheter i en organisation i expansion. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in din CV redan idag.

Din utmaning

  • Övergripande ansvar för redovisningen i koncernen inklusive inkomstdeklarationer, bokslut och årsredovisning.
  • Personalansvar för en mindre grupp.
  • Ansvara för kassaflödesanalyser samt analys av balans- och resultatrapporter.
  • Rapportering till CFO
  • Ständigt arbeta med vidareutveckling av processer samt effektivisering och förbättring av ekonomiflödena.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med akademisk utbildning och minst 5 års erfarenhet ifrån en liknande roll, och tidigare erfarenhet av att självständigt utfört kvalificerat arbete med redovisning ax till limpa. Du har erfarenhet av bolag i förändring och därtill finansbranschen med de regulatoriska krav som följer. Du har goda kunskaper i Excel samt en allmän systemförståelse och du talar svenska och engelska flytande.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och självgående och du trivs i en bred roll där du får vara med och påverka företagets fortsatta utveckling. Vidare är du prestigelös och lösningsorienterad då bolaget präglas av ständig förändring. Du kommer arbeta i en social roll med många kontaktytor på olika nivåer i organisationen, vilket sätter krav på en god samarbetsförmåga, koordinering och en förmåga att kunna ställa rätt frågor i olika situationer. Du är en ledare som gärna involverar dina medarbetare i affären och som ser ett värde i en inkluderande arbetsmiljö.

Kundföretaget

Vår kund är verksamt inom finansiella tjänster och sitter centralt i Stockholm.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Sverker Nyman & Gustav Krieger.

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: