Group Commercial Controller till Pricer

Group Commercial Controller till Pricer

Gazella rekryterar nu en analytisk och affärsnära Group Commercial Controller till Pricer; en världsledande utvecklare av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL) till butik. Bolaget är noterat på Nasdaq Small Cap och har levererat sina produkter till ca 16 500 utrustade butiker i mer än 50 länder runt om i världen. Huvudkontoret är beläget centralt vid Stockholms Centralstation i ljusa och moderna lokaler.
Du kommer att jobba nära CFO och säljavdelningen för att säkerställa kvaliteten i den finansiella rapporteringen samt bistå organisationen med beslutsunderlag genom relevant analys och uppföljning.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Proaktivt stödja säljavdelningen i offertarbete för att beräkna marginaler, föreslå projektredovisning etc.
  • Bistå med framtagande av prognoser, budget och analyser kring bolagets försäljning och lönsamhet i nära samarbete med business control.
  • Säkerställa kvaliteten av rapporteringen i företagets CRM-system (Sales Force), genom att både ställa krav och hjälpa regionala säljchefer.
  • Stödja säljavdelningen i ad-hoc-frågor, inklusive koordinering av juridiska frågor, som uppstår i anbudsstadiet till efter leverans och installation av kundprojekt.
  • Ansvara för projektledning inom ekonomi- och säljprojekt med leverans inom satta deadlines. Agera businesspartner och bollplank mot affärsområdeschefer inom organisationen.
  • Agera som drivande part i förändringsarbete samt affärsutvecklingsprojekt, både med business case och diverse ad-hoc projekt.
  • Initiera och aktivt arbeta för att förbättra företagets ekonomiska resultat och ställning.

Erfarenhet

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, samt ca 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i internationell miljö. Vi ser gärna att du arbetat som business controller i ett tillväxtbolag där du stöttat säljenheten i offertarbete samt med att implementera ekonomiska processer och rutiner, från offertstadie till uppföljning av tidigare levererade projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av finansiell analys och rapportering från ett börsnoterat företag samt projektredovisning. Du har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint och har stor vana av att dagligen arbeta med pivottabeller och presentationer. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Sales Force (CRM), Jeeves (ERP), Tableau (BI), Exopen (BI) och SQL-databas, men det är inget krav. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är kommunikativ, driven och noggrann. Vi söker en doer som ärr en van projektledare med förmågan att hålla deadlines och att driva förändringar i en snabbrörlig internationell miljö. Du har ett serviceinriktat tillvägagångssätt och tar gärna initiativ och föreslår lösningar. Vidare har du en stark analysförmåga samt förmåga att förstå alla aspekter av verksamheten. Du är kvalitetsmedveten och ansvarfull i ditt arbete. Du är hands-on i allt du gör.

Om Pricer

Pricer utvecklar och tillverkar ett av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL). Vi hjälper handlare över hela världen att lösa några centrala utmaningar i butik, som att möta de nya kraven på ”New Retail”, förbättra affärsverksamheten och underlätta hantering av alla uppgifter i butiken. Vi är en katalysator för detaljhandelns digitalisering genom att skapa tekniska lösningar och tjänster som är lätta att använda, tillämpa och skala, vilket gör våra kunder framgångsrika i en helt digitaliserad och uppkopplad värld.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: