Business Controller till Cramo Group

Gazella rekryterar nu en analytisk och kommunikativ Business Controller till Cramo Group, som har ca 3-5 års erfarenhet av Business Controlling, som drivs av att utveckla och effektivisera processer och ha många sociala kontaktytor. Som Business Controller är du en del av norra Europa-organisationen och rapporterar direkt till Head of Group Business Control. I den här rollen får du en central roll i teamet och du får möjligheten att arbeta dynamiskt med projekt samt att förbättra och effektivisera processer. Din primära arbetsplats kommer att vara på svenska huvudkontoret i Solna.

Vad Cramo erbjuder dig

Cramo har varit en ledande europeisk uthyrningsleverantör inom byggsektorn i decennier. Cramo har ambitionen att ta företaget och branschen till nästa nivå och hitta nya sätt att överträffa kundernas förväntningar. De är på en tillväxtresa och för att nå sin fulla potential fokuserar de på att utveckla sina medarbetare. De har en öppen atmosfär där alla kan påverka Cramos framtid och bidra med nya idéer. På Cramo har du möjligheten att både utvecklas i din roll och bidra till den tillväxtresan de är på.

Din utmaning

Som Business Controller på Cramo är dina ansvarsområden:

  • Månadsvis Business Controlling, GAP-analys och rapportering av interna funktioner (Cramo Ltd och Cramo Services AB).
  • Leda budgetprocess samt utveckling av budget- och prognosprocesser.
  • Utveckling av rapportering och processer.
  • Säkerställa korrekt prognos för gruppfunktioner.
  • Ekonomiskt stöd och bollplank till koncernfunktionschefer (för t. ex HR, IT).
  • Uppföljning och stöd av grupputvecklingsprojekt.
  • Delta i IT-organisationens projekt.

Erfarenhet

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en högskoleexamen inom ekonomi, eller motsvarande utbildning. Du har ca 3-5 års erfarenhet av business controlling och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i större, internationella koncerner. Du har goda IT-kunskaper, mycket goda excel-kunskaper och erfarenhet från större affärssystem och Power BI. Om du har arbetat med SAP, Basware eller Cognos ser vi det som meriterande. Slutligen är du flytande i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

För att vara en lämplig kandidat för denna tjänst tror vi att du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt såväl som dynamiskt för att lösa ad-hoc förfrågningar och projekt med komplexa aspekter. Du har en doer-mentalitet och ett proaktivt förhållningssätt med att utveckla processer, rapportering och system. Vi ser även att du har en god analytisk förmåga och har goda IT-affärskunskaper och ett kommersiellt tänk. Du är kommunikativ och drivs av att arbeta socialt med många kontaktytor.

Om Cramo

Cramo erbjuder ett komplett utbud av toppmoderna entreprenadmaskiner och utrustning, innovativa digitala lösningar samt värdeskapande tjänster till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor samt privatkunder. Sedan 2020 är Cramo en del av Boels-Cramo Group som sysselsätter cirka 7 500 uthyrningsproffs i 17 länder över hela Europa, vilket skapar en kultur som definieras av värderingarna Attitude, Boels as one och Commitment. Cramo sysselsätter cirka 1800 uthyrningsproffs i Finland, Sverige, Norge, Estland, Litauen och Lettland. Läs mer om Cramo på deras hemsida, cramogroup.com

Ansökan

Är det här du? Ansök med ansök-knappen! I denna rekryteringsprocess arbetar Cramo tillsammans med Gazella. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén, julia.franzen@gazella.se, som är ansvarig Rekryteringskonsult för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Julia Franzén Gazella