Operativ inköpare till livsmedelsbolag

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Gazella Business Support rekryterar nu en operativ inköpare till vår kund inom FMCG. Har du hunnit jobba ett par år med inköp och är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan det här vara rollen för dig! Uppdraget är en direktrekrytering till ett marknadsledande bolag, där engagerade och kompetenta kollegor jobbar tillsammans för att lösa kundernas olika önskemål.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

Som operativ inköpare i denna roll kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Dagligt inköp av färskvaror, genomgång av priser och offerter.
  • Ansvar för inventering av lagret inom ditt produktområde och analys för framtida planering.
  • Flertalet interna- och externa kontaktytor med fokus på kvalitet.
  • Besök hos nya och befintliga leverantörer.
  • Säkerställa data gällande leverantörer och produkter.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har några års erfarenhet av operativt inköp. Erfarenhet från livsmedelsbranschen är meriterande, där erfarenhet av färskvaror är ett särskilt plus. Vi ser också att du jobbar obehindrat med Excel som verktyg i det dagliga arbetet. För att trivas i rollen tror vi att du är van vid ett större sammanhang och trivs med flertalet kontaktytor. Du kommunicerar väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, social och ansvarstagande och ser dig själv i en kommunikativ roll. Du har förmågan att strukturera ditt arbete och jobbar självständigt likväl som i grupp. Företaget värderar mångfald, engagemang och mod, egenskaper vi gärna ser att du känner igen dig i. Vidare ser vi det som ett plus i kanten om du har ett stort intresse för mat!

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök! Har du frågor är du välkommen att kontakta Klara Stenqvist som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, klara.stenqvist@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Klara Stenqvist Gazella