Masterdataadministratör till livsmedelsföretag

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Just nu söker vi på Gazella Business Support en Masterdataadministratör till vår kund inom livsmedelsbranschen, som har kontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att jobba tillsammans med ett mindre team som alla strävar efter att leverera service av högsta klass.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I din roll som Masterdataadministratör kommer dina arbetsuppgifter att vara:

  • Ansvara för uppdatering av produktsortiment i affärssystemet, samt att informationen kommuniceras internt.
  • Ansvara för att hålla register över alla artiklar och priser korrekta.
  • Sköta artikeladministration avseende nyheter och artikelvård så som produktförändringar, administrera nya leverantörer och avtal, prisadministration avseende nya och förändrade priser.
  • Löpande arbete med att kvalitetssäkra underlag för materialbasdata.

Erfarenhet

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning samt minst två års erfarenhet från att arbeta med masterdata, med fördel inom FMCG. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska. Du har god systemvana och tidigare erfarenhet av Validoo eller motsvarande system.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är serviceinriktad, strukturerad och ansvarsfull. Du är positiv, lösningsorienterad och motiveras av konstant utveckling och processförbättring.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Klara Stenqvist som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, klara.stenqvist@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Klara Stenqvist Gazella