Kategorichef till Convini

Nu rekryterar Gazella Business Support en kategorichef till Convini, som är originalet och Europas ledande leverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser. Convinis mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och prestera bättre. Har du flera års erfarenhet av strategiskt inköp och är redo för att axla en ledande roll? Vi söker dig som kommer ifrån livsmedelsbranschen och har goda erfarenheter av att arbeta med FMCG. Vidare tror vi att du har ett starkt affärssinne samt goda erfarenheter av sortimentsutveckling och förhandling.

För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som kategorichef på Convini kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

  • Säkerställa ett attraktivt och lönsamt sortiment som maximerar kundupplevelsen.
  • Ta fram planogram, med bakomliggande analyser och rekommendationer.
  • Säkerställa rätt prissättning enligt satt prisstrategi.
  • Driva sortimentsgruppens arbete och vid behov bistå operativt.
  • Kommunicera satta planer till berörda organisationer.
  • Driva processförbättringar för artikelhantering och kampanjer.
  • Tillsammans med kampanjgruppen ta fram attraktiva kampanjer och aktiviteter.
  • Avtalsförhandlingar med leverantörer och säkerställa att ingångna avtal följs.
  • Leda och utveckla teamet.

Erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från strategiskt arbete med inköp och sortiment. Eventuell erfarenhet av livsmedel ses som meriterande. Vidare tror vi att du är van att ta ägandeskap över processer och vara den drivande parten i utvecklingsprojekt. Avgörande för att lyckas i rollen är god vana av och stark förmåga inom förhandling. Du har god vana av att arbeta med analys och prognos i system och behärskar Excel mycket väl.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en person med en förmåga att engagera din omgivning. Vi tror att du är orädd, kommunikativ och visionär. Vidare trivs du med att arbeta i ett team och är prestigelös. Du känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i tal såväl som i skrift. Som ledare tror vi att du vill jobba nära medarbetarna och värdesätter teamet.

Om Convini

Convini är originalet och Europas ledande leverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser. Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och prestera bättre. Med Convini på arbetsplatsen får de anställda smidig och hållbar tillgång till energi i form av luncher, mellanmål, kaffe och frukt 24/7. Convinis butiker och kaffemaskiner finns på över 5 000 kundföretag i Stockholm, Göteborg, Malmö och sedan 2019 även i Tyskland; i Berlin, Hamburg, Köln och Düsseldorf. Med fler än 2 200 smarta butiker är familjeföretaget Convini störst i Europa. Convinikoncernen ägs av familjen Enqvist och AB Max Sievert och har över 250 anställda. Convini skall vara klimatpositiva senast 2025. För mer information, besök www.convini.se och @convinisverige på Instagram.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Vera Holmlund som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, vera.holmlund@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher.
Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: