Gazella söker studenter till deltidsjobb som Recruitment Assistants

Gazella söker studenter till deltidsjobb som Recruitment Assistants

Snabbväxande Gazella är nu i behov av fler målinriktade universitetsstudenter som vill vara med på vår tillväxtresa. Som Recruitment Assistant kommer du vara en del av ett team med andra drivna studenter som jobbar för att effektivisera Gazellas rekryteringsprocesser. Vi söker dig som vill och har möjlighet att jobba deltid under terminerna, med möjlighet till fortsatt karriär inom bolaget efter avslutade studier. Låter detta som något för dig? Vi intervjuer kandidater löpande så skicka in ditt CV redan idag!

Vad Gazella erbjuder dig

Sammansättningen av personer på Gazella gör vår arbetsplats till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm, i GT30 husets fina lokaler, som erbjuder gym och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur där starka, bra värderingar är viktigt för oss. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter såsom träningspass, massage, restaurangbesök, afterwork och resor. Vår VD, Jonas Brenner, har lång branscherfarenhet inom finans. Han arbetar för en inkluderande och utvecklande miljö med stark sammanhållning, där fokus ligger på affärs- & organisationsutveckling, implementering av ny teknik i arbetet samtidigt som han jobbar för att värna om det personliga mötet i matchning mellan företag och kandidater.

”På Gazella får jag möjligheten att jobba i en nytänkande, fartfylld och lärorik miljö där jag kan lägga grunden för min framtida karriär och samtidigt fokusera på mina studier tack vare de flexibla arbetstiderna” Marie Drugge, rekryteringsassistent

Din utmaning

  • Erbjuda högkvalitativ kandidatservice genom att bygga relationer med kandidater som söker jobb via Gazella samt bibehålla goda relationer med kandidater i det egna nätverket.
  • Söka efter och kontakta nya kandidater att bjuda in till nätverket genom att boka intervjuer.
  • Samarbeta med och hjälpa rekryteringskonsulter i sökandet efter lämpliga kandidater samt stötta i det dagliga arbetet.
  • Ta initiativ till att utveckla och effektivisera teamets och bolagets arbetsprocesser.
  • Vara proaktiv i det löpande arbetet och mycket noggrann i ditt administrativa arbete.

Erfarenhet

Vi söker studenter som för närvarande studerar ekonomi eller personalvetenskap vid universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Du ska gärna ha tidigare arbetserfarenhet från servicerelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat med mötesbokning, telefonförsäljning eller dylikt. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska samt har god erfarenhet av Excel och Word.

Egenskaper

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ samt noggrann och analytisk. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt, samt håller hög kvalitet och ett högt tempo i alla processer. I ditt arbete är du målinriktad, prestigelös och lägger stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare är du en god lagspelare som stöttar kollegor vid behov och ställer upp för övriga teammedlemmar. Du har även ett intresse för ekonomi och/eller rekrytering.

Om Gazella

Gazella är experter på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Tack vare specialiserande team och lång operationell erfarenhet på bolaget, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi hjälpt 900 ekonomer vidare i karriären och intervjuat över 9000 personer, vilket resulterat i en omfattande kandidatdatabas. En personlig och positiv personalkultur, vårat stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: