Gazella söker Senior Rekryteringskonsult / Senior Consultant

gazella

Gazella fortsätter att växa och söker nu en ny Gazell som vill vara med på vår tillväxtresa! Gillar du att omge dig med nyfikna, roliga och professionella personer som gillar utveckling och förändring och trivs på en arbetsplats med familjär kultur där man har roligt på jobbet – så får du gärna fortsätta läsa.

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar proaktivt och som alltid strävar efter att sprida energi runt dig och konstant utvecklas. Dagligdags lever vi i en entreprenöriell miljö där våra ovan beskrivna värderingar ligger oss varmt om hjärtat. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazella gillar olikheter, så i vår gazellflock lever personalvetare, ekonomer, jurister och entreprenörer med bakgrund från olika branscher, kön, ålder och länder. Gazellas ledord för 2021 är hållbarhet, både ur ett ekonomiskt såväl som ur ett medarbetarperspektiv.

Gazellas nästa seniora rekryteringskonsult kommer

 • Självständigt driva rekryteringsprocesser, där du har en representativ och operativ roll, med såväl kund- som kandidatkontakt och tar ansvar för allt från leveransprocess till avtalsfrågor.
 • Agera rådgivare, både gentemot kunder och internt.
 • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med både kunder och konsulter, där du är ambassadör för Gazella.
 • Identifiera, agera och skapa nya affärsmöjligheter för Gazella.
 • Representera Gazella vid olika externa möten samt event, såsom olika kund- och konsultevent & andra aktiviteter.
 • Säkerställa snabbhet och kvalitet genom gott samarbete med kollegor i teamet samt arbeta mot målstyrning och KPI:er.
 • Bidra i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt för att förbättra arbetssätt och metoder, identifiera trender i marknaden och agera proaktivt på dessa.

I denna roll kommer du att ingå i teamet för vårt affärsområde Interim Management, där vi arbetar med tillsättningar till de mest seniora positionerna inom ekonomifunktionen.

Erfarenhet

För att passa in i denna roll ser vi att du antingen har arbetat med rekrytering eller konsultförmedling under flera år, där du med fördel även har erfarenhet från ekonomibranschen. Det kan också vara så att du har arbetat som revisor eller i ledande positioner på ekonomifunktionen men har tröttnat på siffror och är nyfiken på en mer social, nätverkande och affärsnära roll. Du känner dig trygg vid förhandlingssituationer och i en roll med mycket eget ansvar, självständigt arbete och tycker det är roligt med ett högt tempo. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet inom Interim Management är starkt meriterande.

Som person då?

Vi söker en glädjespridare med högt engagemang och ett entreprenöriellt förhållningssätt som kan bidra med härlig energi till vårt team. För att passa in i rollen ser vi att du är en person som har ett sinne för affärer, har ett starkt intresse för människor och älskar att knyta nya kontakter, bygga relationer och är orädd för nya utmaningar. Du har en förmåga att kunna arbeta proaktivt och växla mellan olika arbetsuppgifter samt tycker det är kul med högt tempo. Du arbetar självständigt och gillar ordning och reda omkring dig, där du slutför projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. I ditt arbete kommer du samarbeta med både seniora och juniora medarbetare och kommer inta en rådgivande roll, både externt som internt. Vi ser därför att du är en coachande och kommunikativ lagspelare som ställer upp när kollegor behöver hjälp samt motiveras av att sträva mot uppsatta mål och se resultat. Dessutom förstår du vikten av att vara en naturlig varumärkesbyggare och kombinerar ditt starka målfokus med att bygga långsiktiga och hållbara relationer och besitter förmågan att uppmärksamma nya affärsmöjligheter. Då vi är ett bolag i tillväxt tror vi att du trivs med att arbeta i föränderliga miljöer, där du uppskattar möjligheten att kunna påverka processer och bidra med kreativa idéer och synpunkter.

Hej från ditt team!

Vi är idag sex medarbetare i teamet, juniora och seniora, som längtar efter vår nya kollega. Vi är flest ekonomer i teamet, bl.a. en fd CFO, en fd. Redovisningschef och en fd. Business controller som tröttnade på siffrorna och ville göra någonting annat! Om vi är rätt för varandra så är du en riktig teamplayer som gillar att utmana dig själv och ta mycket eget ansvar. Vi är öppna och har (vad vi tycker) en härlig jargong i teamet. Vi är alltid professionella i vårt förhållningssätt, både gentemot externa och interna kontakter men samtidigt har vi väldigt lätt till skratt och vågar vara oss själva.

Hej från din chef!

Caroline heter jag och jag är ansvarig för vår affär inom Interim Management, vilket på Gazella omfattar olika typer av chefsbefattningar inom ekonomi. Jag har varit på Gazella i ca 2 år och är i grunden jurist med erfarenhet från linjen. Jag älskar att utmana mig själv och mitt team och tillsammans strävar vi efter konstant utveckling med många skratt på vägen. Bland det viktigaste för mig är att ha ett välmående och motiverat team som har kul ihop och där man kan vara sig själv. Mitt mål är att ge våra medarbetare de bästa möjligheterna att utvecklas och känna sig värdefulla och det tror jag bäst man gör genom att ha tydliga mål, täta dialoger och ett varmt hjärta. Jag strävar efter att varje medarbetare ska uppskatta sin arbetsplats och tycka att det är riktigt kul att gå till jobbet!

Whats in it for me?

Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur och du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult- och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi tror att hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontor, är vår framtid. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, luncher, födelsedagsfikor och After Work. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram; gazella.se.

 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare.
 • Tillägg till föräldrapenning.

Om Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet på bolaget, och ett lagorienterat arbetssätt med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 1000 kandidater vidare i karriären och försett lika många uppdragsgivare med kompetenta medarbetare. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 48 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Läs mer på vår hemsida: www.gazella.se

Ansökan

Är du vår nästa Gazell? Ansök genom att registrera ditt CV via knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” knappen i annonsen på Gazellas hemsida! Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Wettermark ( caroline.wettermark@gazella.se ) som är ansvarig rekryteringskonsult.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Caroline-Wettermark-Gazella interim-Management