Finsktalande Orderkoordinator

Gazella Business Support rekrytering interim supply chain inköp

Nu rekryterar Gazella Business Support en driven orderkoordinator/ kundtjänst till ett väletablerat, globalt bolag inom skönhetsbranschen som nu behöver stärka upp sitt skandinaviska supportteam med en ambitiös lagspelare. Vi söker dig som brinner för att jobba lösningsorienterat i en social roll. Är du i början av din karriär inom Supply Chain eller känner att du trivs allra bäst i Support-roller? Då kan det vara dig vi söker!

För denna tjänst kommer vi att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som orderkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Administrera och hantera order, leverans, reklamationer och enklare fakturaärenden.
  • Initial kontakt för inkommande interna och externa servicerelaterade ärenden.
  • Relationell och serviceinriktad kommunikation i olika kanaler.
  • Hantera inkomna ärenden på ett professionellt och effektivt sätt.
  • Samarbeta med andra team internt.

Erfarenhet

För denna roll är personlig lämplighet viktigast, vilket innebär att du kan haft olika erfarenheter sedan tidigare, men flytande svenska, finska och engelska i tal och skrift är ett krav. Om du har erfarenhet från liknande roller inom orderhantering/kundtjänst eller annan roll där kommunikation har varit en central del, är det meriterande. Vi ser också att du har god systemvana eller en stark vilja att lära dig.

Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som är en social, positiv och noggrann person som tror att du kommer att trivas i en kommunikativ roll. Vi ser gärna att du är strukturerad, ansvarstagande och har ett intresse för kundrelationer. Vidare tror vi att du arbetar bra självständigt likväl som i team. Företaget värderar samarbete, kreativitet, mod och engagemang vilket vi gärna ser att du känner igen dig i.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: elsa.dahlgren@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher.
Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Elsa Dahlgren Gazella