Finsktalande orderkoordinator till Eric Rahmqvist

Gazella Business Support rekryterar nu en finsktalande Orderkoordinator till Eric Rahmqvist nordiska Customer Success Team. I denna tjänst kommer arbeta mot både den finska och svenska marknaden, vilket kräver flytande finska såväl som svenska. Rollen innebär att vara spindeln i nätet och hjälpa deras nordiska säljorganisation i sin vardag där du dagligen har kontakt med deras säljare och övriga kollegor på de andra supportavdelningarna. Vi söker dig som är en positiv och driven person som uppskattar att samarbeta och som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service mot både kunder och kollegor.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Vad Eric Rahmqvist erbjuder sig

Tjänsten är placerad på Eric Rahmqvists fina kontor på Lidingö, där du kommer att tillhöra ett team bestående av fem härliga och motiverande kollegor samt dedikerade chefer som värnar om din utveckling och trivsel på företaget.

Din utmaning

  • Registrera och hantera inkommande order från deras säljare.
  • Hantera krediteringar i deras system.
  • Ha kontakt med lager och inköp gällande leveranser eller inköp av produkter.
  • Dagligt arbetet med säljsupport, service och administrativa frågor.
  • Agera support till marknaden avseende utskick av produktinformation och övrigt informationsmaterial.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från en liknande tjänst inom orderhantering, kundtjänst eller som koordinator där du agerat spindeln i nätet. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett internationellt företag. Det är ett krav att du talar flytande finska, svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker sig som har hög energi, är driven och som alltid tänker service först, då du i denna roll kommer sträva efter att erbjuda bästa möjliga externa och interna service till både kunder och säljare genom telefon, mail och chatt. Utöver detta är du en teamspelare som uppskattar en roll med många kontaktytor.

Vilka är Eric Rahmqvist?

Eric Rahmqvist AB grundades 1953 av Signe och Eric Rahmqvist och är än idag en familjär koncern som är experter på allt som har med arbetsplatser att göra. Grundidén är att man måste lära känna kunden och förstå vilka behov de har och hur man bäst kan hjälpa dem. De är idag specialister inom flera olika områden för att hjälpa dig skapa roligare, mer effektiva och hållbara arbetsdagar.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen “Registrera ditt CV”! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: