Finsk-, norsk- och dansktalande kundtjänstmedarbetare

gazella

Gazella Business Support (GBS) söker nu flertalet kundtjänstmedarbetare med flytande språkkunskaper i de nordiska språken finska, danska och norska. Vi kommer att intervjua kandidater via videointervjuer löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Besvara inkommande frågor via telefon, e-post och chatt.
  • Kontakt med kunder som ringer in till växeln.
  • Navigera i interna ärendehanteringssystem.
  • Löpande administration.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en god serviceanda och talar svenska, samt behärskar något av de nordiska språken i tal såväl som skrift. Meriterande om du har telefonvana från tidigare tjänster.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, noggrann och engagerad. Som person är du ansvarsfull och brinner för god kundservice. Du trivs i en händelserik miljö och med att prata i telefon.

Gazella Business Support

Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via Ansök-knappen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.