Financial Controller till tillväxtbolag

gazella

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till ett spännande tillväxtbolag inom träning och hälsa med kontor i centrala Stockholm. Rollen som Financial Controller är bred och omväxlande, såväl strategisk som operativ. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för redovisningen och rapporteringen för koncernens bolag. Arbetsuppgifterna består bland annat av bokslutsarbete, säkerställande av effektiva ekonomiprocesser samt att bistå med analysarbete. 

Bolaget befinner sig i en expansionsfas och du kommer vara en viktig del i deras tillväxtresa. I denna roll kommer du att befinna dig i en agil och dynamisk miljö där det är högt i tak och där du har möjlighet att påverka med dina innovativa idéer. 

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning

I rollen som Financial Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Kvalitetssäkra löpande bokföring inför månads-, kvartals- och årsredovisning.
  • Sammanställa bokslut (månads-, kvartals-, årsbokslut) och övriga rapporter till CFO, bank och styrelse.
  • Löpande analysera och säkerställa intäkter och kostnader. 
  • Supportera vid budgetering, prognosarbete och vid större bolagsförändringar.

Erfarenhet 

Till denna roll söker vi dig med en kandidatexamen inom företagsekonomi eller motsvarande utbildning samt 2–5 års erfarenhet av arbetsuppgifter som innefattar redovisning och bokföring. Du besitter goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av analysarbete, rapportering och arbete i tillväxtbolag ses som meriterande.  

 

Personliga egenskaper 

Du kommer i denna roll att arbeta självständigt och därför är det viktigt att du känner dig trygg med att driva processer själv från början till slut. Det krävs att du är kommunikativ, lyhörd och har ett sinne för siffror. Du är van vid att ta fram processer och rutiner, har en prestigelös personlighet och trivs i föränderliga miljöer. Du är även duktig på att leda dig själv. 

 

Ansökan 

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansöka redan idag via ansök-knappen! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stina Carlsson, stina.carlsson@gazella.se, som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst. 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering