Financial Controller till Stillfront Group

Financial Controller till Stillfront Group

Är du en lösningsorienterad person med akademisk examen? Har du minst 5 års erfarenhet inom revision och är redo för nästa utmaning? Gazella söker nu en öppen och systemintresserad Financial Controller till snabbväxande Stillfront Group. Stillfront Group är en global grupp av spelstudios som erbjuder strategispel och bolaget är idag noterat på Nasdaq First North Premier. Som Financial controller på Stillfront kommer du få ta del av en fartfylld miljö och omges av engagerade medarbetare som tillsammans drivs av att vara en del av bolagets tillväxtresa! Du blir en del av Finance teamet och rapporterar till Head of Group Control.

Gazella intervjuar kandidater löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Delaktighet i koncernkonsolideringen och upprättande av årsredovisning.
  • Delaktig i uppföljning och kvalitetssäkring av dotterbolagens redovisning tillsammans med Head of Group Control.
  • Delaktig i arbetet med att implementera redovisningen för nya dotterbolag i samband med förvärv.
  • Utveckla och bygga upp mallar och instruktioner för att säkerställa att inrapporteringen sköts på ett korrekt och kvalitetssäkert sätt för dotterbolagen.
  • Vara delaktig i implementeringen av det nya koncernredovisningssystemet.
  • Vara delaktig i det fortsatta arbetet med att automatisera och utveckla befintliga processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen och minst 5 års erfarenhet gärna från revision, alternativt kvalificerat redovisningsarbete. Du har i dina tidigare roller förvärvat goda kunskaper kring samtliga delar inom redovisningsflödet. Det är även meriterande om du har arbetat i ett, eller med, börsnoterade bolag samt i en internationell miljö sedan tidigare. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar väl i tal samt skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, systemintresserad och lösningsorienterad. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och har sinne för både helhet och detaljer. Du är flexibel, nyfiken och kommunikativ med en god förmåga att prioritera ditt arbete i en föränderlig miljö. Vidare är du öppen, social och drivs av att förbättra och hitta nya mer effektiva sätt att göra saker på. Då det förekommer resor i arbetet söker vi dig som är öppen för att resa i tjänsten.

Stillfront

För mer information om Stillfront gå in på www.stillfront.com

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Madelene Steinert.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: