Financial Controller till livsmedelsbolag

gazella

Gazella söker nu en ansvarstagande och analytisk person till tjänsten som interim Financial Controller till ett livsmedelsbolag. Vi söker dig som vill ta dig an en spännande roll där du kommer få ett stort ansvar. I rollen kommer du bland annat att ha självständigt ansvar för månadsbokslut, arbeta med analys och uppföljning samt ha en delaktighet i utvecklandet av processer. Bolaget erbjuder även ett hybridkontor, vilket ger dig möjlighet att arbeta på ett flexibelt sätt.

Uppdraget som interim Financial Controller sträcker sig över 12 månader med chans till förlängning. Kan det här vara din nästa utmaning? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst så vid intresse – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Financial Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Självständigt ansvara för månadsbokslut och avstämningar kopplat till balansräkningen.
  • Analys och uppföljning av resultaträkningen.
  • Delaktig i årsbokslut.
  • Anläggningsregister och avskrivningar.
  • Periodiseringar och avsättningar.
  • Efterfakturerade rabatter och kassarabatter.
  • Hantering av moms- och skattedeklaration.
  • Vara delaktig i utvecklandet av processer och rutiner på avdelningen samt diverse ad-hoc uppgifter inom ekonomifunktionen.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Simon Fransson (simon.fransson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.