Financial Controller

gazella

Gazella rekryterar en Financial Controller till en välkänd internationell koncern, med kontor i trivsamma lokaler på södermälarstrand i Stockholm. Som Financial Controller i denna roll blir du en del av ett team om fyra personer, där du rapporterar till Finance Manager. Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad och vågar fatta beslut samt har några års erfarenhet inom redovisning och nu vill utvecklas mer mot analys och controlling.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av denna tjänst – skicka in ditt CV redan idag!

Dina utmaning

I rollen som Financial Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Momsrapportering
  • Transaktions och kontoavstämning
  • Bokslut
  • Delta i revision
  • Utredning av avvikelser
  • Bistå med fakturaunderlag vid behov
  • Förekommande ad hoc-uppgifter

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk bakgrund, med några års erfarenhet av redovisning eller controlling. Du har god vana av att arbeta i stora flöden och har en analytisk blick. Du är en van användare av Excel och är med fördel superuser inom SAP. Vidare ser vi även att du har en välutvecklad kommunikativ förmåga samt är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll tror vi att du är driven och positiv, med en lösningsinriktad personlighet. Du har god förmåga att prioritera ditt arbete samt är en initiativrik person som trivs med att arbeta i team.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.