Extrajobb inom Supply Chain under studietiden

Gazella Business Support söker nu en order- och serviceadministratör till vår kund i centrala Stockholm som vill arbeta extra under studieperioden. I rollen kommer du bland annat att ansvara över ordermottagning och registrering i ERP-systemet SAP, samt hålla en god kommunikation externt som internt. Här har du chansen att få en fot in i ett meriterande bolag som är ledande inom livsmedelsbranschen. Uppdraget sträcker sig minst 2 år framåt, behovet är främst över jul och sommaren, resterande tid kommer du kunna anpassa utefter dina studier och behov. Är du en person som drivs av att skapa värdefulla kundrelationer, och vill arbeta i en utvecklande verksamhet? Då tror vi att du kommer trivas i denna roll.

Denna tjänst förväntas starta omgående och vi intervjuar därför kandidater löpande. Är du intresserad av tjänsten? Ansök redan idag!

Din utmaning

  • Sköta en effektiv och noggrann ordermottagning.
  • Hålla en förstklassig kommunikation med interna och externa parter.
  • Uppdatera order i ERP- systemet SAP.
  • Självständigt och proaktivt genomföra dagliga processer för att gradvis utveckla teamet och kundnöjdhet.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst två år kvar av dina studier inom Supply Chain eller liknande administrativ utbildning. Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal så väl som i skrift. Det är meriterande om du har arbetat med kundservice tidigare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en kommunikativ lagspelare som gillar att ha många bollar i luften. Du vågar ta för dig och är inte rädd för att fråga och utvecklas. Van att arbeta mot deadlines och vill utmanas i att arbeta proaktivt och självgående med interna förbättringsmöjligheter.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren  (elsa.dahlgren@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

elda