Executive Assistant & Office Manager till Catella

gazella

Vi rekryterar nu en proaktiv Executive Assistant & Office Manager till gruppfunktionen på Catella, som är en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar med verksamhet i tretton länder i Europa. I denna roll kommer du vara “spindeln i nätet” på Catella, där du i första hand kommer stödja företagets ledningsgrupp men också vara företagets “happy manager” och bidra med inspiration för att hålla uppe och utveckla kultur och stämning på arbetsplatsen. Du kommer även ansvara för den interna receptionen samt konferensplanet där du kommer ha personalansvar för två medarbetare.

Denna roll kommer att vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna roll och vill därför uppmana om att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 

Vad Catella erbjuder dig

Catella är ett kunskapsföretag där medarbetarna är deras viktigaste resurs. Catella arbetar aktivt med sin företagskultur med vision om att bli den ledande och den mest attraktiva arbetsgivaren i Europa för investerare inom fastighet. De arbetar för att främja en stimulerande arbetsmiljö där medarbetarna både kan utvecklas och bidra till Catellas framgång.

Arbetsuppgifter

  • Stödja Catellas centrala ledningsgrupp.
  • Vara den centrala personen för Catellas gruppfunktion som består av fjorton personer.
  • Ansvara för förfrågningar gällande alla Catellas bolag runt om i Europa.
  • Vara ”happy manager” på kontoret och bidra med idéer och inspiration för att utveckla kultur och stämning på bolaget.
  • Delta på och koordinera stora samt mindre event, både i Sverige och utomlands.
  • Koordinera styrelseadministration, så som exempelvis kalenderbokningar, fakturor, kvittoredovisning, signaturer och resebokningar.
  • Ansvara för den interna receptionen samt konferensplanet, där du kommer ha personalansvar för två medarbetare.
  • Övergripande ansvar för lokaler samt kontakt med hyresvärden, vaktmästeri och lokalvård.

Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet från en liknande roll. Vi söker dig som arbetat med service och förstår vikten av och uppskattar att göra det lilla extra i ditt arbete. Du är trygg med att ha många olika kontaktytor och har ett starkt öga för detaljer. Vidare har du mycket goda kunskaper inom Officepaketet samt talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du är en initiativrik person som gärna utvecklar och förbättrar områden för att underlätta dina kollegors arbetsdagar. Du kommer i första hand att arbeta mot företagets ledningsgrupp, vi ser därför att du är serviceinriktad och strukturerad i ditt arbetssätt. Rollen innebär att du är företagets ”spindeln i nätet”, så det är av största vikt att du har god samarbetsförmåga samt är en ansvarstagande person med högt driv och flexibilitet, även under stressiga förhållanden. Då detta är en koordinerande och bred roll kommer det förekomma arbetsuppgifter av olika komplexitetsgrader, är det viktigt att du är helt prestigelös och tycker om att arbeta både högt och lågt. För att lyckas i rollen ser vi också att du har en god organisatorisk och administrativ förmåga och är en person med hög energi och positivitet.

Om Catella

Catella är en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar med verksamhet i 13 länder. Koncernen har en ledande position inom fastighetssektorn och har en stark lokal närvaro i Europa, med cirka 570 anställda i 13 länder. Verksamheten bedrivs inom verksamhetsgrenarna Corporate Finance och Asset Management. Inom Corporate Finance erbjuder Catella

transaktionsrådgivning och kapitalmarknadsrelaterade tjänster inom fastighetssektorn. Rådgivningen sker på uppdrag av fastighetsbolag, finansiella institutioner, pensionsförvaltare, fastighetsfonder och andra ägare av fastigheter. Verksamheten bedrivs i Baltikum, Danmark, Finland, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tyskland. Läs mer om Catella på catella.com

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst online, via ansöknings-knappen. I den här rekryteringen samarbetar Catella med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: moa.kalstrom@gazella.se

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Moa-Kalström-Gazella-Business-Support