Ekonomistudenter som tar examen i januari

Ekonomistudenter som tar examen i januari

Studerar du ekonomi och tar examen i januari? Då är det kanske dig vi söker!
Gazella söker nu nyutexaminerade ekonomer till spännande konsultuppdrag hos en rad välkända bolag i Stockholm med start under januari/februari 2020. Vi tillsätter tjänster så som ekonomiassistenter, redovisningsassistenter och junior controllers.

Det finns viss flexibilitet på uppdragens start men de flesta kommer att påbörjas runt årsskiftet och pågå under våren. I flertal av de roller vi tillsätter finns goda möjligheter till anställning. Detta är en chans för dig att snabbt utvecklas inom ekonomi i meriterande bolag och roller. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med kund- och/eller leverantörsreskontra.
  • Få insikt och medverka i löpande bokföring och bokslutsarbete.
  • Arbeta med analys, uppföljning och rapportering.
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och bistå interna projekt.
  • Bidra till att förbättra rutiner, system och processer.

Erfarenhet

Vi söker dig som tar examen inom ekonomi på universitetet, yrkeshögskola eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, nyfiken och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson Isabelle Nordgren.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: