Ekonomichef med fokus på controlling – Interim Manager

Ekonomichef med fokus på controlling – Interim Manager

Vi söker nu en Ekonomichef till vårt klientbolag på Lidingö, Stockholm. I rollen får du en bred nyckelroll i en tjänst med fokus på rapportering, affärsnära analys och förbättringsarbete. Tjänsten ingår i Gazellas verksamhet för Interim Management och är till en början ett föräldravikariat på 12månader, med chans till förlängning. Vi söker dig som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Sammanställa bokslut och ta fram rapporteringsunderlag.
  • Ta fram, analysera och följa upp nyckeltal för verksamheten.
  • Ta fram och utveckla nya och befintliga ekonomiska processer.
  • Delta i utvecklingen av nyckeltal och metoder för mätning och uppföljning av lönsamhet.
  • Delta i utvecklingen av ekonomistyrningen.
  • Vara aktiv i ledningen och styrningen.
  • Driva förändrings- och förbättringsarbete.
  • Arbeta nära företagets seniora beslutsfattare genom att rapportera direkt till ledningsgruppen.

Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk examen och minst fem års arbetserfarenhet inom redovisning och business controlling. Vi söker dig som både har erfarenhet från och ett intresse för ekonomistyrning. Erfarenhet från att driva förändringsarbete eller ett tidigare arbete på ett tjänsteproducerande bolag är starkt meriterande. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, analytisk och strategisk. Du genomför ditt arbete proaktivt, noggrant och ansvarsfullt samt levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram, även när arbetsbelastningen är hög. Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö och som har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tjänsten ställer krav på din sociala och kommunikativa förmåga då du kommer att ha många kontaktytor.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via Ansök-knappen. Ansvarig kontaktperson är Elin Vingeskog.
Kontakt: elin.vingeskog@gazella.se, 0761 – 76 01 27

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.