Ekonomiassistent på deltid till Gazella

gazella

Vi är nu i behov av att stärka upp vår egen ekonomifunktion med en ekonomiassistent på deltid och söker därför dig som är klar med ditt första eller andra år av dina ekonomistudier. Som ekonomiassistent arbetar du brett med det dagliga ekonomiarbetet och stöttar ett positivt och rutinerat team som i dagsläget består av fyra personer. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja i slutet av augusti och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se.

Din Utmaning

  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och utföra löpande redovisningsarbete samt ekonomirelaterad administration
  • Stötta ekonomifunktionens medarbetare i det dagliga arbetet
  • Ta ett eget ansvar för fakturering
  • Hantera interna och externa kontakter, både på svenska och engelska

Erfarenhet

Sannolikt är du mitt uppe i dina studier för att bli ekonom och är på jakt efter ett jobb att ha vid sidan av dina sista år på universitetet, alternativt har du cirka 1–2 års erfarenhet ifrån en roll med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, självständig och social. Du är prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan och har en stark förmåga att ta initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar till hela ekonomifunktionen med fokus på redovisning samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 35 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

 

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Gustav Krieger och Julia Franzén.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: